Nyhedsbrev
Mission, Vision og Værdier

Mission, Vision og Værdier

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Mission
Apotekets formål er at levere lægemidler, sundhed og velvære af kvalitet i lokalområdet. Personalet i skranken er faguddannet, dvs. enten en farmakonom eller en farmaceut. Vi ved en masse om lægemidler og sortimentet på apoteket, så spørg endelig. For at give den bedste rådgivning om medicinen, arbejder vi efter forskellige kvalitets sikrede rådgivnings standarder. Det er årsagen til at vi stiller en række spørgsmål i forbindelse med udlevering af medicin.
Apoteket tilbyder E-handel.
Børkop Apotek forhandler lægemidler til produktions dyr.
Apoteket sælger også hudpleje produkter og andre artikler til sundhed og velvær.

Vision
"Apoteket med lune"
At der altid er rat at komme på Børkop Apotek som kunde, på grund af høj faglighed, god service og omsorg. Vi ønsker, at kunderne omtaler os positivt overfor folk, som endnu ikke er kunder.
At vi til stadighed udvider og forbedrer vore kompentancer, både med hensyn til lægemiddelrådgivning og sundhedsydelser.
At vi udnytter potentialet i områdets befolkningstilvækst ved at lave nye tiltag, f.eks. kampagner, nye sundhedsydelser og arrangementer.
At vi i samarbejder med andet sundhedspersonale, får sat mere fokus på forebyggelse.

Værdier
Det tilstræbes gennem den valgte ledelsesform, at give medarbejdere indflydelse på egne funktioner, for der igennem at udvikle fagligt kompetente og ansvarlige medarbejdere.
At alle arbejder på at gøre apoteket til en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde, engagement og gensidig tillid og respekt mellem kolleger og ledelse er højt prioriteret. At man skal være loyal over for apoteket og være glad og stolt over at arbejde her.

Dine oplysninger